Izberite STORITEV in REGIJO za mojstra, ki ga potrebujete.

Čistilni servis - čiščenje prostorov

Čiščenje stanovanj, podjetij, pisaren, šol, vrtcev, gostinskih objektov je nujno potrebno opravilo, ki pa je nehvaležno in zamudno delo.

Redno čiščenje stanovanj

čistilni servis stanovanje Živimo v času, ko nam iz dneva v dan zmanjkuje prostega časa za namenitev zabavi, hobijem in stvarem ki nas veselijo. Ko je po napornem tednu službe potrebno očistiti stanovanje. Prav za takšna opravila pa nam najpogosteje zmanjka volje in energije. Zato je najbolje da poiščete čistilni servis, ki bo vsa ta, za vas neljuba dela opravil namesto vas.

Redno čiščenje poslovnih prostorov, podjetij, pisaren, šol, vrtcev, gostinskih objektov

čistilni servis pisarna Urejenost poslovnega prostora je slika podjetja. Naj bo obisk vaše stranke pozitiven. Za dobre poslovne rezultate je potreben sposoben vesten in zanesljiv ter dobro razpoložen kolektiv. Za doseganje tega pa je poleg dobre klime v timu zelo pomemben čist in urejen prostor. Zato poiščite čistilni servis in strokovni delavci vam bodo pisarno šolo, vrtcev, gostinski objektov in ostale poslovne prostore očistili in jo pripravili za vaš tim in obisk vaših strank.

Čiščenje novogradnje oz. čiščenje po zaključku gradbenih del

Ste ravno zaključili z renoviranjem stanovanja ali hiše in imate polno nadležnega drobnega prahu. Takšno čiščenje je najbolje prepustiti čistilnemu servisu in njihovi strokovni delavci vam bodo prostore očistili medtem, ko se boste lahko vi odpočili od napornega renoviranja.

Generalna čiščenja

Občasno je potrebno vaše prostore generalno očistiti. Generalno čiščenje pa ne zahteva samo časa, temveč tudi ustrezna čistila in stroje. Prav zato je takšno nalogo najbolje prepustiti usposobljenemu kadru čistilnega servisa.

Čiščenje oken in ostalih steklenih površin

čistilni servis čiščenje oken V kolikor imate v vašem domu, podjetju veliko oken je čiščenje zelo zamudno in pogosto tudi nevarno. Prepustite ta opravila strokovno usposobljenemu kolektivu čistilnega servisa.

Zakaj najeti zunanji čistilni servis?

V današnjem času je interno zaposleno osebje za čiščenje v podjetju izredno visok strošek. Prav tako je strošek zapravljanje dragocenega časa zaposlenih za opravljanje teh opravil. Čistilni servis vam prostore očisti in poskrbi, da bo razpoloženje boljše in zrak bolj svež.