Izberite STORITEV in REGIJO za mojstra, ki ga potrebujete.

Selitveni servis

selitveni servis kombi Se morate preseliti, sprazniti objekt, pisarno, stanovanje? Selitev je najhitreje opravljena, če pokličete selitveni servis, ki ima izkušnje, velika prevozna sredstva in usposobljen selitveni kolektiv.

Selitev stanovanja, hiše

Selitveni servis vam opravi kompletno selitev stanovanja ali hiše. Po potrebi se pohištvo demontira in na končni lokaciji ponovno zmontira, isto pa se izvede tudi odklop in ponovni priklop gospodinjskih aparatov. Selitveni servis vam lahko predmete zapakira in razpakira. Selitveni servis bo poskrbel da bodo vsi predmeti prispeli varno na končno lokacijo.

Selitev pisarne in ostalih poslovnih in gospodarskih objektov

selitveni servis škatle Selitveni servis vam preseli pisarno in ostale poslovne objekte. Prav tako vam lahko opravijo selitev dokumentov in arhiva in vse predmete zapakirajo in na končni lokaciji razpakirajo. Opravijo tudi montažo in demontažo pohištva. Selitveni servis posrbi da bo vaš posel kar se da hitro tekel na novi lokaciji.

SELITVENI SERVIS, PREVOZI POHIŠTVA

Selitveni servis in prevozi pohištva, ki ste ga kupili v kateri od držav Evropske unije kot so trgovine IKEA Zagreb, IKEA Celovec in ostale trgovine s pohištvom, velikost kupljenega pohištva pa je prevelik za prevoz z lastnim vozilom. Poiščite svoj selitveni servis in se dogovorite za prevoz.